Boards

Der findes overordnet 2 serier: Master Board og Vision Board. Derudover findes flere forskellige andre boards primært til traumebrug.

Overflytnings boards kan være det perfekte hjælpemiddel til at lette den horisontale forflytning. Overflytnings boards anvendes ved liggende forflytninger mellem to lejer. De bruges til forflytning fx fra seng til scanningsleje, ved forflytninger i forbindelse med operationer m.fl.

Master Boards har nylonoverflade og et nylon cover som skal monteres udover. De er meget tynde og med en polstret liggeflade.

Vision Boards er en anelse tykkere og lavet i et skumagtigt materiale, som let kan afsprittes. Hertil kommer et nylon cover som skal udover boardet. For begge boards vedkommende kan dette nylon cover erstattes af Super Glide ECO – overtrækningsplast som både beskytter boardet samt forbedre glideevnen.

Alle overflytnings boards fås i forskellige længder og bredder alt efter brugerens funktionsniveau og lejernes bredde. Large Boards dækker hele kroppen, medium boards dækker som udgangspunkt fra hovedet til og med bækkenet, hvor brugeren er aktiv med benene.

Thor er af et helt tyndt materiale, bruges i sæt af to stk. som placeres under de tungeste trykpunkter, hvor man med et træklagen aflaster ved den liggende forflytning mellem 2 lejer.

Se specifikationer under de enkelte boards.

Show Filters

Viser 1–16 af 39 resultater

Viser 1–16 af 39 resultater