Om master care

Via faglighed og tæt kundedialog skaber vi innovative hjælpemidler med fokus på brugernes værdighed og dit arbejdsmiljø.

Mit navn er Vidar Geitrheim. Jeg er indehaver af master care A/S, som er et 100% Dansk ejet selskab.

Tilbage i 80’erne opfandt jeg de første glidepuder og forflytningshjælpemidler til det danske og nordiske marked. Siden har vi løbende videreudviklet, produceret og markedsført de førende forflytnings- og ergonomiløsninger i Norden. Med vores 35 år lange erfaring, stræber vi efter at være den førende udbyder inden vores fagområde og dermed kunne tilbyde unikke og enkle forflytningsløsninger, som kan bedre ergonomien på danske arbejdspladser og minimere skader hos borgere/ brugere.

Vidar Geitrheim

Vidar Geitrheim
Administrerende Direktør/CEO

I master care nøjes vi ikke med at følge udviklingen – vi skaber den.

Vi er Danmarks førende udvikler og producent af forflytnings- og aktiveringshjælpemidler og har igennem mange år specialiseret os i forflytning; et område, som vi i dag er eksperter i. Vi har egen produktion og kan derfor udvikle specialløsninger til dig.

Tre værdier er centrale for os:

  • Vi er innovative – og holder øje med både brugernes og plejepersonalets behov, så vi konstant kan udvikle både eksisterende og nye produkter, der gør det muligt at skabe optimale løsninger for alle parter.

  • Vi er ansvarlige – og føler ansvar for brugernes livskvalitet, plejepersonalets arbejdsmiljø, loyalitet mod samarbejdspartnere og arbejdsmiljøet blandt egne ansatte i master care.

  • Vi er servicemindede – og vi tilstræber at yde den bedste service baseret på høj faglighed og empati overfor både brugere og hjælpere.

Mission og vision

I dag er master care førende i Skandinavien, når det gælder manuelle forflytnings- og aktiveringshjælpemidler.

Mission

Via faglighed og tæt dialog med dig, vil vi være et skridt foran udviklingen og skabe innovative hjælpemidler, der har fokus på brugernes værdighed og dit arbejdsmiljø. 

Vision

Vi vil fortsat være førende i Danmark indenfor udvikling af forflytningsprodukter, så vi er med til at præge udviklingen af forflytningsløsninger til gavn for dig.

Vi vil gøre vores bedste for at fortsætte som din foretrukne samarbejdspartner.

Egen produktion

I dag er master care førende i Skandinavien, når det gælder manuelle forflytnings- og aktiveringshjælpemidler.

Master care er en 100% danskejet virksomhed med produktion i DK og EU.

Dette forhold gør os i stand til løbende at føre tilsyn med vores strenge produktkontrol og derved levere vores produkter i højeste kvalitet.

Vi er fleksible og omstillingsparate og på forkant med udviklingen.

Vi har også muligheden for i tæt samarbejde med dig, at lave specialløsninger, som opfylder helt specifikke brugerkrav.

vores kunder findes i alle segmenter, hvor det handler om forflytningsløsninger til både bruger og hjælpere.

Job hos master care

master care er i konstant vækst, derfor er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Du kan kort beskrive hvem du er, hvilken uddannelse og baggrund du har, hvad du brænder for arbejdsmæssigt og hvorfor du skal tages i betragtning til vores team næste gang, vi får en ledig plads.

Vi ønsker professionelle medarbejdere med arbejdsmæssige værdier, der matcher master care, således du kan bidrage med god energi og passe ind i vores team med den rette ånd.

Send en ansøgning til vidar@master-care.dk – så hører du fra mig.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Kiezen Brochure