Om master care

Via faglighed og tæt kundedialog skaber vi innovative hjælpemidler med fokus på brugernes værdighed og dit arbejdsmiljø.

Mit navn er Vidar Geitrheim. Jeg er indehaver af master care A/S, som er et 100% Dansk ejet selskab.

Tilbage i 80’erne opfandt jeg de første glidepuder og forflytningshjælpemidler til det danske og nordiske marked. Siden har vi løbende videreudviklet, produceret og markedsført de førende forflytnings- og ergonomiløsninger i Norden. Med vores 35 år lange erfaring, stræber vi efter at være den førende udbyder inden vores fagområde og dermed kunne tilbyde unikke og enkle forflytningsløsninger, som kan bedre ergonomien på danske arbejdspladser og minimere skader hos borgere/ brugere.

Vidar Geitrheim

Vidar Geitrheim
Administrerende Direktør/CEO

I master care nøjes vi ikke med at følge udviklingen – vi skaber den.

Vi er Danmarks førende udvikler og producent af forflytnings- og aktiveringshjælpemidler og har igennem mange år specialiseret os i forflytning; et område, som vi i dag er eksperter i. Vi har egen produktion og kan derfor udvikle specialløsninger til dig.

Tre værdier er centrale for os:

  • Vi er innovative – og holder øje med både brugernes og plejepersonalets behov, så vi konstant kan udvikle både eksisterende og nye produkter, der gør det muligt at skabe optimale løsninger for alle parter.

  • Vi er ansvarlige – og føler ansvar for brugernes livskvalitet, plejepersonalets arbejdsmiljø, loyalitet mod samarbejdspartnere og arbejdsmiljøet blandt egne ansatte i master care.

  • Vi er servicemindede – og vi tilstræber at yde den bedste service baseret på høj faglighed og empati overfor både brugere og hjælpere.

Greencare 2020

Den grønne omstilling er kommet for at blive og vi agter at gribe det an på en professionel måde og har indført greencare 2020

 

Valg af råvarer der skåner miljøet

Alle vores råvarer leveres i den højeste kvalitet og fremstilles i tråd med FN ́s 17 Verdensmål. Vi sikrer løbende en miljøvenlig proces blandt andet ved valget af vores materialer og råvarer.

Reducere transport til gavn for miljøet

Vi arbejder løbende for at sikre arbejdspladser i nærområdet. Det er vigtigt for master care A/S, at al fremstilling af vores produkter foregår i Europa. Vi har stor fokus på at have korte afstande mellem råvareleverandør, produktion og lager. Vores produkter fragtes med lastbiler, der certificeret kører brændstofbesparende. Vi vælger alt dette for at skåne miljøet nu og i fremtiden, for at mindske CO2 udledning og at kunne leve op til Europas ekstra høje krav og standarder.

Valg af emballage til gavn for miljøet

Al vores emballage er valgt med omhu. Alle produkter er pakket i miljøvenlig, recirkulerbar plast og alle større forsendelser pakkes i miljøcertificeret FSC-mærket papkasser. Alt vores papir er genbrugs- eller FSC-mærket papir.

Minimering af emballagehåndtering for kunden

For danske kunder tilbydes der ydermere muligheden for at pakke større ordrer i store kasser uden plast emballage omkring hvert enkelt produkt og uden samtlige brugervejledninger. Dette for at mindske brug af materialer, skåne miljøet og minimere håndtering for kunden.

Reducer vask, spar penge og skån miljøet

Alle vores polstrede produkter har en tynd, åndbar, svedtransporterende vattering. Produkterne fylder mindre end andre lignende produkter, og der kan derfor vaskes flere ad gangen i industrimaskiner. Vatteringen sikrer samtidig, at de tørrer hurtigere. Derved mindskes vandforbruget, der spares på logistik og strøm, der spares penge, og miljøet skånes.

Bæredygtig kvalitet, sparer penge og skåner miljøet

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet og med lang holdbarhed. Dette for at reducere hyppige udskiftninger og besvær med bortskaffelse til følge. Dette giver færre leverancer, øget miljøgevinst og vores kunder sparer penge.

Grønne tiltag i opgraderede lokaler

I 2019 blev alle vinduer i vores lokaler udskiftet til Energivinduer. I 2021 blev vores oliefyr afviklet og erstattet med Varmepumpe. Ligeledes blev vores lofter efterisoleret, og hvor al belysning blev udskiftet og erstattet med LED belysning.

Mission og vision

I dag er master care førende i Skandinavien, når det gælder manuelle forflytnings- og aktiveringshjælpemidler.

Mission

Via faglighed og tæt dialog med dig, vil vi være et skridt foran udviklingen og skabe innovative hjælpemidler, der har fokus på brugernes værdighed og dit arbejdsmiljø. 

Vision

Vi vil fortsat være førende i Danmark indenfor udvikling af forflytningsprodukter, så vi er med til at præge udviklingen af forflytningsløsninger til gavn for dig.

Vi vil gøre vores bedste for at fortsætte som din foretrukne samarbejdspartner.

Egen produktion

I dag er master care førende i Skandinavien, når det gælder manuelle forflytnings- og aktiveringshjælpemidler.

Master care er en 100% danskejet virksomhed med produktion i DK og EU.

Dette forhold gør os i stand til løbende at føre tilsyn med vores strenge produktkontrol og derved levere vores produkter i højeste kvalitet.

Vi er fleksible og omstillingsparate og på forkant med udviklingen.

Vi har også muligheden for i tæt samarbejde med dig, at lave specialløsninger, som opfylder helt specifikke brugerkrav.

vores kunder findes i alle segmenter, hvor det handler om forflytningsløsninger til både bruger og hjælpere.

Job hos master care

master care er i konstant vækst, derfor er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Du kan kort beskrive hvem du er, hvilken uddannelse og baggrund du har, hvad du brænder for arbejdsmæssigt og hvorfor du skal tages i betragtning til vores team næste gang, vi får en ledig plads.

Vi ønsker professionelle medarbejdere med arbejdsmæssige værdier, der matcher master care, således du kan bidrage med god energi og passe ind i vores team med den rette ånd.

Send en ansøgning til vidar@master-care.dk – så hører du fra mig.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.