Fordelen ved det polstrede Master Turner Soft Combi  vendelagen er, at man kan bruge de 28 grebsmuligheder i utrolig mange kombinationer

Master Turner Soft Combi - Large

Fordelen ved det polstrede Master Turner Soft Combi  vendelagen er, at man kan bruge de 28 grebsmuligheder i utrolig mange kombinationer. Alle greb ligger fladt og er ”gemt” under Master Turner Soft Combi. På den måde er den både simpel, men kan også bruges meget specifikt til den enkelte bruger. Ved hofte og skuldergrebene er der 2 greb fra kanten og ind mod midten. Bruges det inderste greb kompenseres for lav løftehøjde.
Bruges det yderste greb ved skulder og det inderste ved hofte laver loftliften den ekstra rotation ved hoften som er rart ved lejring på siden.
Grebene i hovedenden kan i kombination med loftliften bruges til at hjælpe brugeren til siddende på sengekanten.

Den svedtransporterende polstring mindsker varmeophobning og minimere dermed risikoen for tryksår. Placeres ovenpå et madrascover. Vendelagenet anbefales til brugere med behov for nedsat friktion under kroppen for at fremme vending, mobilisering, forflytning ind og ud af seng samt forebygge shear. Forflytningsteknikker, hvor kombinationen af Master Turner Soft Combi og loft-/gulvlift benyttes, nedsætter personalets arbejdsbelastning og gør forflytningerne behagelige og skånsomme for brugeren.

 

Varianter

Yderligere information

Størrelse 215 × 150 cm
Produktserie

Master Turner

Størrelse

Large

Max brugervægt

Sådan bruger man

Master Turner Soft Combi – Large