Basic DUO + Re-cover

BASIC sæt bestående af:

BASIC Top og BASIC Bund, inklusive Re-cover.

Tilbud v. 1 sæt á kr. 2.995,-(ex moms og fragt)

Tilbud v. 10 sæt á kr. 2.695,-(26.950,-)(ex moms og fragt)

Om sættet

001-1930 Re-cover er vores udgave af genanvendelse af produkter ud fra miljømæssige samt ergonomiske hensyn. Re-cover er et ILF Cover, som er omsyet for at gøre montering lettere.
Vi har taget vores tidligere meget populære ILF Madras Cover og omsyet det således, at du slipper for at montere det rundt om hele madrassen. I stedet fikseres det rundt om hjørnerne med elastikker og på midten med vinger, som lægges under madrassen uden at løfte denne.

Re-cover

 

BASIC top og bund, 2-delt vendelagen, er velegnet til borgere, som har brug for ekstra støtte ved fx nedre hygiejne. Der er håndtag ved skulder og hofte, hvilket gør det muligt, at forflytte borgeren op i seng, om på siden samt til siddende på sengekant på en enkel og ergonomisk forsvarlig måde.
Vendelagnet består af 2 dele:

Basic Top

Basic Bund

 

Master Turner vendelagen bruges til borgere med behov for nedsat friktion under kroppen for at fremme vending, mobilisering, forflytning ind og ud af seng samt forebygge shear. Forflytningstekniker, hvor kombinationen af Master Turner og loft-/gulvlift benyttes, nedsætter personalets arbejdsbelastning og gør forflytningerne behagelig og skånsom for bruger. Master Turner skal bruges med et nylon madrascover – se ”Madras cover” under ”Glide- og

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre eksisterende rabataftaler.

 

Yderligere information

Størrelse 200 × 150 cm
Produktserie

Master Turner

Brugervægt Max

Sådan bruger du

Basic DUO + Re-cover