Master Turner Combi Soft - Medium » master care A/S

Master Turner Combi Soft - Medium

Grebene på den nye Master Turner Combi Inco Medium er optimeret således, at der er flere greb og de ligger fladt under Master Turneren. Ved hofte og skuldergrebene er der 2 greb fra kanten og ind mod midten. Bruges det inderste greb kompenseres for lav løftehøjde.
Bruges det yderste greb ved skulder og det inderste ved hofte laver loftliften den ekstra rotation ved hoften som er rart ved lejring på siden.
Grebene i hovedenden kan i kombination med loftliften bruges til at hjælpe brugeren til siddende på sengekanten.
Den svedtransporterende polstring mindsker varmeophobning og minimere dermed risikoen for tryksår.
Placeres ovenpå et madrascover medium.
Master Turner Medium anbefales til brugere med inkontinens udfordringer, som har funktion i benene, men har behov for at nedsat friktion under overkroppen for at fremme vending, mobilisering, forflytning ind og ud af seng samt forebygge shear. Forflytningsteknikker, hvor kombinationen af Master Turner og loft-/gulvlift benyttes, nedsætter personalets arbejdsbelastning og gør forflytningerne behagelige og skånsomme for bruger.

Master Turner Combi Inco Medium er et velegnet vendelagen til brugere der har funktion i benene, men har brug for at minimere friktion ved bækken og overkrop.Vendelagnet har 4 store greb i hver side og 6 greb i toppen. Ved brug af lift under vending kan der opnås ekstra rotation i hoften ved at koble på henholdsvis yderste og inderste greb.

Master Vario Cover – Medium: /produkt/master-vario-cover-medium/

Master Vario Cover – Small: /produkt/master-vario-cover-small/

 

 

Varianter

Yderligere information

Størrelse 140 × 150 cm
Produktserie

Master Turner

Størrelse

Medium

Max brugervægt

Sådan bruger man

Master Turner Combi Soft – Medium