Master Turner Soft - Large » master care A/S

Master Turner Soft - Large

Til den ikke-selvhjulpne, inkontinente borger, som har brug for hjælp til de fleste forflytninger. Svedtransporterende polstringen i vendelagnet mindsker varmeophobning og minimere dermed risikoen for tryksår.
Large model anbefales at vaske i industrivaskemaskine. Ved behov for vask i husholdningsmaskine anbefales DUO modellen.

Velegnet til inkontinente borgere, da vendelagnet har et inkontinensstof i midten. Håndtag langs overkrop og hoved. Varmetransporterende kerne.

Master Turner Two In One er et lækkert produkt med inkontinens funktion, en bløde overflade kombineret med det gode glid på undersiden. Polstringen i vendelagnet mindsker varmeophobning og minimere dermed risikoen for tryksår.

Master Turner vendelagen bruges til borgere med behov for nedsat friktion under kroppen for at fremme vending, mobilisering, forflytning ind og ud af seng samt forebygge shear. Forflytningstekniker, hvor kombinationen af Master Turner og loft-/gulvlift benyttes, nedsætter personalets arbejdsbelastning og gør forflytningerne behagelig og skånsom for bruger. Master Turner skal bruges med et nylon madrascover – se ”Madras cover” under ”Glide- og vendesystemer”.

Madras cover – Large: /kategori/vendelagner/2_madrascover/?filter_stoerrelse=x-large

 

Varianter

Yderligere information

Størrelse 215 × 145 cm
Produktserie

Master Turner

Størrelse

Large

Max brugervægt

Sådan bruger man

Master Turner Soft – Large