Nyhed - Mød os på Health & Rehab Scandinavia november 2021

Nyheder

Seneste nyt fra Master Care​

Health & Rehab Scandinavia 2021

Efter to års ventetid glæder vi os til at møde jer og vise vores nye produkter til Health og Rehab Scandinavia 2021 messen i Bella Center Copenhagen d. 16. – 18. november 2021.

På trods af Corona, har master care de sidste to år udviklet intenst på nye innovative løsninger indenfor forflytning samt modificeret vores eksisterende produkter, som kan forbedre arbejdsmiljøet på danske arbejdspladser og fremadrettet højne kvaliteten af den plejefaglige rehabilitering og håndtering af vores borgere.                  

Vi kan stolt fremvise vores nyeste og bedste løsninger nogensinde, med løftet kvalitet på bl.a. endnu bedre glideevne, holdbarhed samt har vi lavet forbedringer i henhold til de skærpede miljøkrav i henhold til FN’s klimamål. Herudover efterlever vores produkter de nyeste og opdaterede retningslinjer for ISO-klassificeringer.

Ved vores stand kan du se de nye produkter i aktion til daglige live shows, hvor vores velkvalificerede instruktører, som er fysio -og ergoterapeuter og sygeplejerske, stolt ser frem til fremvisninger af de nye innovative forflytningsløsninger. Vi står også klar ved vores stand til at tage imod dig og fortælle mere om det nye varekatalog.

Besøg vores stand C3-051 og bliv inspireret af en 100% dansk ejet virksomhed, der præsenterer de nyeste og mest innovative forflytningsprodukter og lær mere ved de daglige live shows, for at vi sammen kan skabe en bedre sundhedssektor.